29 Eki 2014

29 Ekim CUMHURİYET BAYRAMI



Bugün çoğunluktayız ama gün gelecek azınlıkta kalacağız.

Bu yüzden çocuklarımıza küçücük yaşlarında cumhuriyetin önemini aşılayın.Bayramlarımızı fotoğraflarla anlatın.Kutlamalar kalksa bile siz evinizi bayraklarla donatın.Din ve laikliğin birbirine karıştırılmaması gerektiğini küçüklükten öğrensinler büyüyünce algılamıyor bazı zihniyetler.

Ve okullarda okunmasa da evleriniz de andımızı okuyun çocuklarınızla.Andımızı okumanın kimseye bir zararı olmadığını öğrensinler.

Bu ülkenin vatanına ihanet etmeyen,bir torba kömüre birkaç paket erzağa ülkesini satmayan,onca vergi ödemesine rağmen AMA YOL YAPTI demeyen hakkını arayan nesillere ihtiyaç var.

Çok fazla uzatmaya gerek yok,
CUMHURİYETİMİZİN 91.YILI KUTLU OLSUN.

Tüm hainlere soysuzlara inat NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!






Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

8 yorum:

  1. Oy oy oy canlarım kırmızı kırmızı da giydirmişsin annesi ne güzel olmuşlar maşallah maşallah büyüdüklerinde umarım hainlerden ARINDIRILMIŞ bir ülke oluruz ..cumhuriyet bayramın kutlu olsun Gülşah'ım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aminn insallah cnm temiz bir gelecekleri olsun bu ülkede bırakırlarsa tabi.sagol canım benim

      Sil
  2. Merhaba,
    Yazdıklarınıza yürekten katılıyor ve destekliyorum... Bizim çocuklarımız büyüdü. Biz çocuklarımıza vatan, bayrak, cumhuriyet, Atatürk sevgisini yüreklerine ilmek ilmek işledik. Bunu vatanını seven herkesin yapması gerekiyor... Emeğinize yüreğinize sağlık... Sizi çevrelerime ekledim.., 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun. Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim amin insallah cocuklarımız sahip cıkarlar umuduyle yetiştiriyorum umarım herkesde oyle yapıyordur.sevgiler bende sizi ekliyorum hemen ;)

      Sil
  3. Haklısın, ağaç yaşken eğilir. Bazı değerleri öğretmemiz gerekir çocuklarımıza evet. Ama bugün gerçekten çoğunlukta mıyız acaba? Bu konuda oldukça kötümserim sanırım. :/
    Bu arada, senin de bayramın kutlu olsun... :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. bugünlük çoğunluktayız emin olabilirsin ama yarın icin aynı seyi soyleyemeyeceğim belki yanlıs ama bende senin kadar kotumserim bu konuda gidisat iyi degil gibi.tesekkur ederim hepimziin bayramı kutlu olsun :)

      Sil
  4. Maşallah ne kadar tatlılar öyle :) Küçüklükten çocuklarınıza bu doğru düşünceleri aşılamanız ne kadar güzel.. Her anne bu kadar bilinçli olabilseydi,kızını aman kızım sen kızsın senin görevin ev işi yapmak erkeğe hizmet etmek,oğlunu da sen erkeksin bir sürü kızla takıl hakkındır kadınlar sana hizmet etmek için var diye yetiştireceğine Cumhuriyet,hak,eşitlik,Atatürk gibi düşüncelerle yetiştirse bu günleri görmezdik diye düşünüyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tesekkur ederim canım :) okadar yurekten katılıyorumki yazdıklarına keşke diyorum keşke her anne baba bunu yapsa

      Sil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe