26 Eki 2014

3 ASKER ŞEHİT!!!


Nefesim düğümlendi.Bu nasıl bir hainlik bu nasıl soysuzluktur aklım almıyor.

Askerlerimiz sokak ortasında öldürülüyor hemde silahsız savunmasız.Bu fotoğrafta oğlunu gören anneyi kim teselli edebilir?Hangi hak hukuk söndürür yüreğinde ki ateşi?

Bunu yapan soysuzları aramızda barındıran ,çözüm süreci adı altında serbest kalmalarını sağlayıp askerimizi bile gözünü kırpmadan vurmasına fırsat veren,bayramızı söküp yerlere indirmelerine cesaret verenleri Allah a emanet ediyorum.Bedduadan nefret ederim ama aynı şekilde evlat acısı yaşamalarını canı gönülden diliyorum.

Kimse kusura bakmasın bu ülkeye yem edecek evladım yok benim oğlumun askerlik yapmaması için elimden geleni yaparım.Şehitlerimizin arkasından "vatan sağolsun" da kimse demesin.Ben kör olmuş %60 lık kısımla mücadele edecek güçte değilim onların sayesinde ele geçmiş bu ülkemede oğlumu asla feda etmem.

Şehitlik en güzel mertebe ama vatanını korurken savaşırken şehit olmak varken savunmasız haldeyken şehit olmak bir ana için yenilir yutulur birşey değil.

Bu 3 evlat nur içinde yatacak ama geride kalan ailelerini hiçbirşey teselli edemeyecek.

Kimse kafasını yastığa huzurla koymasın çünkü vatanımız artık mehmetçiklerimize değil vatan hainlerine emanet.

Sakın susmayalım sesimizi duyuralım da demeyin kabul edin artık azınlıktayız ve topluca birkaç kg kömüre SATILDIK!!!

Sevgiler,
Yıkılmışanne


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 yorum:

  1. Ah Gülşah'ım sorma, dünden beri o kadar öfkeliyim ki, Allah mekanlarını cennet yapsın, ana,baba, varsa eşlerine sabırlar versin. Dün akşam facebook'mu, Ekşi Sözlük mü tam aklımda kalmadı birisi pkk televizyonunun twit sayfasını kopyalamış "3 uzman çavuş umarım gebermişlerdir, Kürdistan'ı Türklerden temizleyeceğiz" diye yazmışlardı! Sonra da ulusal kanalda Osman Pamukoğlu'nun Hulki Cevizoğlu'nun konuğuydu onu izledim, orada Osman paşa (biliyorsun ömrü dağlarda bu o....çocuğu teröristlerden temizlemekle geçirmiş) apo denen seri katilin telsiz konuşmalarını duysanız Kürt'lere en büyük hakaretleri o yapıyordu diye ama ne küfürlermiş! Terbiyem elvermediği için anlatamıyorum dedi. Gerçekten de google'da da araştırınca ortaya çıkıyor kendilerine lider !!! dedikleri tecavüzcü, seri katil, psikopat Kürtler için 'dünyanın en sadakatsiz ve en salak halkı' diyormuş. Öyle olmasa Osmanlı zamanında Osmanlı'ya ihanet et, Türkiye cumhuriyeti kurulunca Türkiye cumhuriyetine ihanet et, bunlar Kürdistan kurulsa da - velev ki kuruldu- birbirlerini gebertmeye başlarlar mayaları bozuk! Allah bin türlü belalarını versin akıttıkları kanda gebersinler...ama artık TSK nın içinde isyan şart! TSK hükümetin elinde oyuncak olmuş, kukla olmuş. Yazıklar olsun..Atatürk olsaydı çoktan Hakkari'yi dümdüz etmişti....zaten o olsaydı daha başında tedbirini alırdı bunlar tersine çözüm diye diye şımartıyorlar..çözüm mözüm yok...12 yıldır kandırıyorlar milleti...şerefsizler

    YanıtlaSil
  2. son yazımı gördün mü baksanaaa :)

    bizim ülke akıllanır mı ki yaa.

    YanıtlaSil
  3. Yazdıklarınıza katılıyorum. Kamuoyu olarak çözüm süreci denilen müzakerelerin içeriğini bilmiyoruz, HDP/BDP/PKK'ya hükümet tarafından hangi sözler verildi, hangi beklentiler yaratıldı bilmiyoruz. Başbakan Davutoğlu geçen ay çözüm sürecini bir nehre benzeterek bir kıyıdan diğerine ulaşmak için katedilmesi gereken mesafenin yarısının aşıldığını, artık geriye dönmenin ileriye gitmekten daha fazla zarar vereceğini söylemişti. Yolun yarısı aşıldığına göre, demek BDP/HDP/PKK'nın bazı talepleri hükümetçe kabul edildi. Acaba bunlar ne?

    YanıtlaSil
  4. başımız sağ olsun.. :( söylyecek o kadar çok şey var ama şuan sözün bittiği yerdeyiz..

    YanıtlaSil
  5. Çok çok güzel yazmışsınız. Söylediklerinize sonuna kadar katılıyorum.Kömüre,makarnaya,yobazlığa(dine değil.müslümanlık böyle bişey değil) satıldık ve satılmaya devam ediyoruz.

    YanıtlaSil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe