20 Eki 2014

BALKÖPÜĞÜ BURSA DA ETKİNLİK

Dün çocuklarımdan ayrı güzel bir organizasyona katıldım.

Sevgili balköpüğü Gizem #balkopugubursada adı altında Almira Hotel de güzel bir organizasyon gerçekleştirdi.

Öncelikle belirtmek isterim ki Bursa da bukadar blog yazan arkadaş olduğunu görünce şaşırdım.Bursa bu tarz konular da çok geri kalıyor.Ama bu etkinlik sayesinde bir çok kişi birbirinden haberdar oldu.
Daha önce online takip ettiğim birçok kişiyle tanışıp arkadaş olma fırsatını yakaladım.Hepside şahane insanlar.

bakbuharika  Buket
kremrengi  Esin
ayyparcasi  Aycan

eceabdioglu  Ece
busragenc  Büşra
incilimakyaj  İnci
nihanlamakyaj  Nihan taa Ankara lardan sadece bu etkinlik için gelmiş.
kozmetikmeraklısı  Beyza
modalizaa Özlem
onyuzmilyonoje adaşım Gülşah
kalpşeker Esma


İnşallah adını yada blogunu karıştırdığım arkadaşım olmamıştır çok üzülürümmm.Çünkü bu çıtır hatunların hepsini tanıdığıma çok memnun oldum.Atladıklarım da vardır mutlaka onlarıda bulucam sosyal medyadan :)







Gizem in bir de "en çok okunan bloglar" hakkında güzel bir sunumu vardı.Benim gibi taze bloggerlara faydalı bilgiler aktarmış oldu.İkramlar ,Gizem in ilgi ve alakası yeni tanıdığım insanlar hepsi sayesinde çok güzel bir gün geçirdim.

Çıkışta da Gizem bizi eliboş göndermedi.Okadar ince düşünülerek hazırlanmış ki gözlerime inanamadım.Çoğuda evde kullandığım markalar.Organizasyon PAKMAYA sponsorluğunda hazırlanmış ve bizede leziz bir kutu hazırlamışlar evde bayağı işimi kolaylaştıracak hatta Yağız kutuyu görünce babasına anneme artık masraf yapmamıza gerek kalmadı diye yorumda bulundu :)

KOROPLAST çöp poşetlerinin limon kokulusunu evde kullanıyordum birkaç çeşitte yolamışlar hatta banyo içinde lavanta kokulu poşet görünce pek bi sevindim çünkü banyo çöp kovasına büyük boy buzdolabını takıyordum şimdi ona gerek kalmadı.


DERMOKİL ürünleride dikkatimi çekti zaten kullandığım birkaç ürün vardı bunlarıda deneme fırsatına sahip olacağım inşallah.
Daha da bir sürü detay var aslında BAMBUMM bıçağıda merakla araştırdığım bir üründü onu da söylemeden geçemeyeceğim.Diğer yabancı olduğum ürünleri deneyip bilgi vermeyi tercih ediyorum.





Birde NOTE makyaj ürünleri çıktı paketten bloglarda duyuyordum adını ama hiç denemedim ben kolay kolay makyaj ürünlerimi değiştirmem ama NOTE ürünleri hazır elime gelmişken kullanıp deneyeceğim.










Bukadar detay bile az gerçekten anlatılmaz yaşanır birgün oldu benim için emeği geçen herkese çok çok teşekkürler herkesi tanımak aynı ortamda bulunmak çok güzeldi.Umarım kalıcı dostluklar da kazanılmış olur.

Sevgiler,
sosyalanne
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1 yorum:

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe