23 Ara 2014

2014 Biterken

Yılın şu son günlerin de ne çabuk geçti koca sene demeden kimse kendini alamıyor.

Üzüntü ,sevinç ,huzur ,sağlık,iş,güç,çocuklar derken 1 yıl daha geride kalıyor ve bir yıl daha büyüyoruz.Her geçen yıl altına imzalar atılmış sağlam tecrübeler bıraktırıyor geride.Yeni yıl için yeni sayfalar açarken bu tecrübeleri not ediyorsun bir köşeye.

Kimsenin vazgeçilmez olmadığını iyice öğrendiğim şu son günler de bunu her sene defalarca not etmeme rağmen hep aynı inanç ve umut kapımı çalıyor.Bakalım yeni yılda kimlere yenik düşeceğim.Kimlerden vazgeçip,kimlere güveneceğim.Kaç kere canım yanacak, kaç kere verilen sözler tutulmayacak.Kimler kıracak ,kimler değerli hissettirip mutlu edecek.

Bunları düşünerekmi yaşıyorum tabii ki hayır ama zamanın en iyi öğrettiği şey herşeye hazırlıklı olmak oldu.Vazgeçmeden önce direnmeyi , vazgeçtikten sonra ise affetmemeyi herkesden herşeyden önce "ÖNCE BEN " demeyi çok iyi kavradım.Gelen gidiyor,giden unutuluyor bir şekilde herşeyin yeri doluyor.Canım dediğin ,dost dediğin ,yeri dolmaz dediğin herşey zamanın etkisiyle bir önceki yılda kalıyor.Ve sen önüne bakıyorsun.

Bu sabah not ettim yeni yıl için açtığım temiz sayfalarıma ; Sağlıktan ve evlattan ötesi yalan.

Sevgiler.. Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorum:

  1. Gülşah'cığım ne acı değil mi? Canım dediğin, vaktiyle belki sırlarını paylaştığın dost bildiğin gün gelip nankörlük, sadakatsizlik ne bileyim benzer şeylerle seni hayal kırıklığına uğratıyor. Ben bunu komşularımda çok yaşadım. Üç kişi olsun, bir kişi olsun ama güvenini boşa çıkartmayacak, ihanet etmeyecek insanlar olsun yeter...üzülme:(
    kocaman öptüm

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kimseye güvenmemek gerekiyor ama oda olmuyor işte tabiatımıza aykırı :( seni ve yorumlarını özlemişim ablacım ;)

      Sil
  2. hepimizin zamanla yaşadığı bir gerçek ne yazıkki..hayal kırıklıkları ve üzüntüler bizi daha güçlü kılıyor, öğrenerek güçleniyoruz aslında..senin yanında olan sıkıca sarıl ve bırakma
    sevgiler..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ne güzel söylemissin yanımızdakilerin kıymetini bilmek lazım aslında cok doğru

      Sil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe