15 Ara 2014

Çocukla Alışveriş



Çokkk güzel bir hafta olsun inşallah.2 gün koşturmadan sonra yorgun değil gayet enerjik bir haftaya başladım hayır olsun.Bazen kendimde ki bu fazla enerjiye anlam veremiyorum ama gayet memnunum diye ses etmiyorum.

Cumartesi oğlum babasıyla bende kızçemle takıldık.Ela ile TAD (türk anneler derneği) Bursa şubesi Crowne Plaza Otel de boll tanıtımlı şenlik düzenledi ve bizde oraya katıldık.Ela gazetecilere birkaç poz verdikten sonra sıkıldı ve kaçmak zorunda kaldık.

Eee sonra ana kız neyapar tabii ki alışveriş yaptık.Daha şimdiden en iyi alışveriş arkadaşım olmuş durumda büyüdüğünde daha da eğlenceli olacaktır.

Fotoğrafta görüldüğü gibi küçük hanım alışverişini mickey mouse oyuncağına sımsıkı yapışarak benimmmm nidaları eşliğinde yaptı

Gelelim indirimlere SOOBE markasında haftasonu %50 indirim vardı.Bıraksalar hepsinden alabilirdim ama kendimi frenledim desem yeridir.

Tayt deri üzeride ki de yumuşacık triko özellikle tayta bayıldımmmmm.Sanırım 18tl ye geldi.


Bu model pantalonlardan yazın da almıştım dar paça çokda rahat herşeyle kullanmıştık.Şuan 12tl gibi bir rakama düşmüş 2 tane aldım.Hırka ise tam mevsimlik oda 16tl ye geldi.

Çoğu ürün 20tl nin altındaydı.Alışverişi seviyorum ama indirim zamanın da yapılan akıllı alışverişi daha bir seviyorum.Hatta bütçem müsait oldukça indirim zamanların da bir beden büyük alarak bir sonraki seneye yatırım yapmayı da tercih ediyorum.Sezonun da ufacık şeyler ciddi rakamlara satılmaya çalışılıyor bence hiç gerek yok ;)

Bu arada çekiliş devam ediyor katılmayan varsa TIK TIK

sevgiler,


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 yorum:

  1. Sevgili Gulsah, demek sen Bursa'da yasiyorsun, sasirdim sevindim daha bi isindim sana ve bloguna. 4 harika Universite yillarim geçti Bursa'da. Turkiye'de kjalsaydim kesin yerlesecegim sehir olurdu. gerçi her yaz bikac gunluk de olsa ugrayip hasret gideriyorum canim Bursam ve Bursa'da biraktigim canlarimla. sevgiyle kal, bye bye!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. aaa çok sevindimmm Bursa ya yolun düserse beklerim mutlaka ;)

      Sil
  2. bloğunu geç keşfettim elanında hayranı oldum resmen maşallah yavruma allah nazarlardan korusun meleği çok tatlı

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. sağol cnm hosgeldin bloguma :) aminnn Allah tüm evlatları korusun insallahhh

      Sil
  3. güzel günlerde giysinler cicilerini :) şu çocuklara ait takımların büyük boyları olsa kendime alacağım nasıl güzel oluyorlar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ayy sorma hele kız cocuklarına kıyafetleri gördükce insan deliriyor :)

      Sil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe