25 Ara 2014

Mothercare Oyuncak



mothercare






Yine bir mothercare oyuncak alışverişi yapmış bulunuyorum mağazanın yan tarafında da kocaman bir oyuncakçı vardı üşenmeden gittim ürünleri karşılaştırdım mothercare cidden daha uyguna geldi.

Soldaki;oyun hamuru için şekil çıkaran ,baskı yapan ortasında ki kırmızı silindir ise hamur açmada kullanılan bir ürün.İyice oyun hamuru canavarı olan Ela bunlara bayıldı.

Diğeri ise 3 parçaları olan bir puzzle abisinin puzzle ları ile ilgilenmeye başlayınca ufak parçalardan alıp bir deneyim dedim zorlanırsa kaldırırım diye düşündüm fakat azimli kızım üstesinden geldi.İkisine 16tl gibi bir para ödedim.

Şimdilik ortalıkta dolanan oyuncaklarımız bunlar.

Mothercare giyimde indirim zamanı hariç uğranılmayacak bir mağaza fakat oyuncak kısmına denk geldiğiniz de mutlaka göz atmanızı tavsiye ederim.


Bu arada yılbaşı çekilişim bu akşam son katılım için son saatler :) TIK TIK

sevgiler..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 yorum:

  1. hep önünde geçtim hiç uğramadım ama ilk fırsatta oyuncak kısmına bakacağım canım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. mutlaka uğra parmak boyalarımızı falan hep ordan alıyorum daha uyguna geliyor ;)

      Sil
  2. genelde nereden aldınız giyimlerini :) mothercare ve carters benim çok ilgimi çekiyor şu günlerde sizden referans almam gerek :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. gap-carters-gymboree bunları yurtdısından cokda uyguna güvenilir face de bikaç kişi var onlarla getirttiriyorum ;) lazım oldugunda sana isimlerini veririm.onun haricinde indirimde zara ve panco nun kıyafetlerini kacırmam :) kızlara pazarda bile super kıyafetler var :) birde soobe nin de kız ürünleri cok guzelllll kısaca bunun sonu yok :)) tek tavsiyem doğmadan cok fazla bisey alma oğlumda o hatayı yaptım cogu ürün elimde patladı ama Ela da dogduktan sonra kg suna ayına göre aldım hep daha kullanıslı oldu ;)

      Sil

Okuduysan ses ver ;)

Bumerang - Yazarkafe